Om Labben Hundehotell

Labben Hundehotell holder til på Kløfta i landlige omgivelser med store luftegårder og fine turområder. Vi tilbyr hundepass dersom du skal reise på ferie eller bare trenger pass til hunden din for en kortere periode. Vi hjelper deg.

Vi tar godt vare på hunden din under oppholdet og tilpasser oss så godt vi kan hundens behov. Her får hunden din nye lekekompiser, turer og er garantert mye kos!

Det er store rom til hundene med varmekabler i alle rom, aircondition om sommeren og overvåkning. Labben Hundehotell har lang erfaring med alle type hunder og vi gjør vårt beste for at din hund skal trives hos oss. Her kan hunden din ha sitt eget rom, eller dele med en annen hund den kommer godt overens med.

Vi starter dagen med å lufte og fore alle hundene. Så får maten tid til å synke litt mens vi vasker og gjør rent. De hundene som er sosiale får være ute sammen i store luftegårder og løpe fra seg, mens de som ikke skal være sammen med andre blir aktivisert på andre måter, eventuelt med leker og turer.

Så lenge det er egnet vær så er hundene ute store deler av dagen. Vi prioriterer at hundene skal få nok ro i løpet av en dag, så 2-3 timer midt på dagen får de slappe av inne. Deretter fortsetter det med lufting, turer og lek frem til siste lufting. Det er ca 35 hunder på det meste hos oss i høysesonger.

VI ØNSKER ALLE TO- OG FIRBEINTE VELKOMMEN TIL LABBEN PÅ LYSTAD GÅRD!

Om oss

Vi er et samboerpar, Glenn og Birgitte, som driver Labben Hundehotell. Birgitte har hovedansvaret for driften, mens Glenn hjelper mye til innimellom, og spesielt i høysesonger.

Vi eier selv 4 glade labradorer og er begge selvfølgelig veldig glad i hunder! Vi har drevet hundepensjonat siden 2008, og har lang erfaring med pass av alle type hunder.

Vi har mange faste og fornøyde kunder, blant annet tjenestehunder fra Politiet.

Hundehotellet har to faste medarbeidere og de hjelper også til med å aktivisere hundene i form av turer og lek. Vi har også frivillige som hjelper til med alle faste gjøremål.

Vi vet at det kan være vanskelig for eier å sette fra seg hunden på et hundehotell og er opptatt av å gjøre vårt beste for at akkurat din hund skal trives hos oss. Enkelte hunder kan oppleve det stressende å bli satt bort i pensjon, men av erfaring vet vi at de fleste hunder slår seg til ro fort når eier har reist.

Vi prioriterer turer, lek med andre hunder og kos! Hos oss skal hver enkelt hund få den oppmerksomhet og ro de trenger i løpet av en dag. Og vi setter helst to hunder av motsatt kjønn sammen da vår erfaring er at hundene trives bedre i hverandres selskap.

Det er selvfølgelig også mulig å bestille egen bås til hunden hvis man ønsker det.

Vi lover å ta godt vare på din hund!